13 березня 2015 року на базі Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника було проведено І (районний) етап ІІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу». Участь в конкурсі взяли 6 команд із 11 ЗНЗ району

13 березня 2015 року на базі Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника було проведено І (районний) етап ІІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу». Участь в конкурсі взяли 6 команд із 11 ЗНЗ району, а саме: Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника, Калениківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Л.М.Дудки, Жовтневої, Демидівської та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Хід гри визначився жеребкуванням. Спочатку було проведено півфінал, де грали дві групи по три команди. Переможця визначали між командами «Експрес» Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Л.М.Дудки та «Traditional Markets» Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника. Найбільший прибуток в ході гри-симуляції отримала команда «Експрес» Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Л.М.Дудки і стала переможцем І етапу ІІІ Чемпіонату області з основ підприємництва «Крок до бізнесу» у 2014-2015 н. р. Команда «Traditional Markets» Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника посіла друге місце, третє місце виборола команда «Фреш» Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Започатковано вручення команді-переможниці перехідного кубка, який у 2014-2015 н.р. отримала команда «Експрес» Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Л.М.Дудки.

Злагоджена робота оргкомітету та журі, професіоналізм районного координатора гри Веденьової Тетяни Юріївни, вчителя економіки Решетилівської гімназії імені І.Л.Олійника та Кисельова Віталія Юрійовича, вчителя економіки Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка, сприяли зацікавленій участі команд у грі.

Звичайно, участі шкільних в І етапі Чемпіонату передувала зацікавлена робота керівників та вчителів економіки навчальних закладів, що прибули на гру, у сприянні підвищенню обізнаності шкільної молоді в питаннях підприємництва, виховання в учнів громадянської позиції та усвідомлення власної ролі у підвищенні якості життя в контексті європейських стандартів.

Організатори та учасники Чемпіонату вдячні меценатам: Бережному Віктору Олександровичу, голові райдержадміністрації, депутату обласної ради та Колінченку Сергію Олександровичу, підприємцю с.Решетилівки, голові комісії районної ради з питань освіти та культури.

Для команди-переможниці була організована екскурсія до майстерні художніх промислів ПП «Колінченко».

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.