Формування готовності педагогів до інноваційної діяльності

24 січня 2018 року на базі Опорного навчального закладу Покровська ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося виїзне засідання районної предметної методичної комісії вчителів географії та економіки на тему: «Формування готовності педагогів до інноваційної діяльності в умовах реформування сучасної освіти».

Кучук Р.Т., вчитель Федіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Бережна С.М., методист РМК ознайомили членів РПМК з матеріалами спільного виїзного засідання-семінару відділу навчання географії та економіки Інституту педагогіки НАПН України, кафедри географії та методики її навчання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім..М.В.Остроградського.

Учасники засідання познайомилися із творчою лабораторією Таранець О.В., вчителя географії Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів, побували на її уроці географії у 6 класі. Олена Вікторівна провела екскурсіюкабінетом географії, який є частиною активно-пізнавального середовища для розвитку творчої активності учнів при вивченні предмету «географія».

В рамках засідання проведно круглий стілна тему«Розвиток професійної майстерності вчителя в умовах реформування сучасної освіти».

Актуальні питання запропонували для обговоренняТаранець О.В.-“Робота за оновленими програмами при вивченні предмету “географія” у 9 класі” таКисельов Ю.В., вчитель Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, -“Форми роботи з обдарованими школярами: результати, перспективи”.

На засіданні були присутні та брали активну участь в роботі РПМК представники педагогічної громади Решетилівської ОТГ.

фото

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.