Повернутися до звичайного режиму

Вихованці Решетилівського РЦТКум - учасники Кубку Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді зі спортивного орієнтування

На мальовничій Полтавщині з 27 червня по 01 липня 2018 року у с. Білоцерківка Великобагачківського району вдруге відбувся Кубок Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді зі спортивного орієнтування. У Кубку взяли участь 216 учасників з 22 команд з 9 регіонів України, а саме з Волинської, Донецької, Запорізької, Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської та Херсонської областей та м. Києва.

Кубок проводився Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді спільно з Лубенський міським дитячо-юнацьким клубом спортивного орієнтування і туризму «Валтекс» Полтавської області.

Програма Кубку включала змагання на подовженій, середній та довгій дистанціях. Усі три змагальні дні боротьба була дуже напруженою як у вікових групах серед

Команда Решетилівського РЦТКум посіла 14 місце.

Приємно відмітити, що Власенко Владислав (тренер - Кисельов В.Ю.) за підсумками став учасником збірної команди Полтавської області на Чемпіонат України серед школярів зі спортивного орієнтування, який відбудеться 16-23 липня в Харківській області.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.